Komentáře

1 eriana eriana | 6. srpna 2018 v 23:04 | Reagovat

Recenze budou super, hlavně K-dramata a knihy (pokud to bude nějaký žánr, co čtu - i když zas bych třeba získala tip). Z nastíněných dramat jsem viděla jen EXO Next Door, ale většina těch ostatních je v sekci "chci vidět, ale kruci nemám čas".

2 Nagasaki Nicolca Nagasaki Nicolca | Web | 6. srpna 2018 v 23:11 | Reagovat

"dovolím si je zveřejňovat dle vlastního uvážení" Konečně prohlášení, na které čekám. Dovol mi ti zatleskat.

3 Kim Lula Kim Lula | Web | 7. srpna 2018 v 11:22 | Reagovat

[1]: Tak to doufám, že budeš mí čas brzy, všechna zmíněná doramata fakt stojí za to :D U knih se nejspíš netrefím nikomu už jen proto, že některé jsou fakt povinná literatura :D Ale zase - kdo ví :D

[2]: Dovolení uděleno. I když na tom prohlášení nic zatleskáníhodného nevidím. Občas prostě potřebuju poradit.

4 eni eni | 7. srpna 2018 v 11:41 | Reagovat

Jsi jedna z mála, od nichž si recenzi fakt přečtu, takže se těším na cokoliv, čeho se to bude týkat. Z doramat mě nejvíc zajímá na Two worlds a Lookout, protože jsem obě viděla, ačkoliv u jedné jen pár dílů, protože jsem docela rychle koukat přestala. A mám pocit, že na Next door by mohla být vtipná recenze. A zajímá mě taky Train to Busan, protože jsem se ještě nedonutila se na to podívat (protože jsem posera...). A Teen wolf... já prostě potřebuju tvůj názor na ten seriál :D

5 Kim Lula Kim Lula | Web | 7. srpna 2018 v 11:49 | Reagovat

[4]: To mě těší, hned mám pocit, že ty recenze za něco stojí. Two world a Lookout asi budu recenzovat přednostně (pokud nevyhraje Are you human too, které sleduju aktuálně). Next door by byla fakt parodická recenze... Train to busan je ZLO! A teen wolf... můj názor zcela vystihuje Peterovo prohlášení: "To v tomhle městě nemůže nikdo zůstat mrtvý?!"

6 Caitlyn Caitlyn | Web | 8. srpna 2018 v 11:26 | Reagovat

Myslela som, že som jediná, ktorá sa chystá na recenzie filmov :D Len neviem, kedy to dám za oficiálne aj na blogu :D Čo sa týka review-ov na ff, sama neviem, ako by som reagovala. Ff som prestala čítať, čítam iba taký svoj okruh, ktorý ma zaujal, a aj to iba vtedy, keď mám fakt že náladu. Nápad to je dobrý, len asi nie pre mňa. Alebo aspoň nie teraz.
Pri knihách to je podobné, videla som tak veľa zlých review-ov na knihy[často to bolo lenivo napísané, bodovanie nedávalo zmysel, dôvody ubrania bodov boli nezmyselné, poprípade bol od začiatku iba prerozprávaný obsah knihy blogerom, a bloger tam nepridal nič zo seba, lepší review by som našla na oficiálnej stránke panta rhei... chápeš :D], až sa mi to znechutilo. Ale verím, že ty by si to mohla zvládnuť lepšie, a nie to iba odfláknuť.

S hodnoteniami to mám tak isto. Absolútne sa mi nechce sadnúť si pred pc, a riadne študovať blog. Ako hovoríš, často je to práca na celé hodiny a dni, a to ma vie unaviť. Takže v tomto ťa 100% chápem.

S poviedkami - vieš, že si myslím, že by si ich mala vydávať tak, ako chceš ty. Občas kreativitu neovplyvníš, a nútenie je na nič, často to iba napomôže k zhoršeniu kvality. Teda takýto "rest", že vydávaš ako chceš, je podľa mňa na niečo dobrý. Proste píš, kedy chceš, aj ostatné adminky :)

7 Kim Lula Kim Lula | Web | 8. srpna 2018 v 12:11 | Reagovat

[6]: Napadlo mě, že recenze filmů by mohly být fajn + i mám představu, na které bych recenze dělala. Co se týče fanfikcí, tam bych hodnotila jen ty fakt nejlepší, protože kterýkoli průměr bych sprdla jak špatně umyté nádobí. Recenze knížek často nečtu, vlastně jen málokdy nějaké recenze otevřu, protože jsem si zvykla, že ty, které lidé hodnotí nejvíc negativně, jsou v mých očích nejlepší díla. Holt jiné vnímání světa a tak :D

Hodnocení blogů všeobecně mě baví, ale aktuálně jsem jen z té představy vyřízená - nedostatek času, horko, stres... :D

U těch povídek - konkrétně u té jedné, kde jsem chtěla názor - mám předepsaných skoro 40 kapitol a jelikož odjíždím v sobotu pryč, jen jsem chtěla od čtenářů radu, jak bych to měla zveřejnit (přednastavit). Respektive jestli by chtěli během týdne jednu nebo dvě kapitoly. Na všechny ostatní povídky je stanovený konkrétní den, tam od nich nic nechci :D

8 Nissa Nissa | 9. srpna 2018 v 13:17 | Reagovat

Hodnocení blogů nečtu, pokud to není blog, kam chodím, takže tohle je mi úplně jedno. Ale pokud tě to baví, dobře.
Ale ty recenze, na ty se fakt těším, tyhle věci čtu strašně ráda. I když jsem polovinu těch věcí neviděla... Ale to třeba jednou doženu.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Dovolená v Jižní Koreji
Psal se rok 2018, sedmého ledna, neděle. Bylo chladno a deštivo a většina obyvatelstva... číst dál
Pravidla kpopu
1. Miluj svého oppa, dokud si nenajde slečnu. V takovém případě ho můžeš zabít... číst dál
O autorech a povídkách
Všechno, co zde zmíním, lze jednoduše dohledat v učebnicích i na internetu... číst dál
Život pokladní
Rozhodla jsem se sepsat v bodech, co mě na vás jako na zákaznících rozčiluje nejvíc... číst dál


Děkujeme, že navštěvujete náš blog. V případě jakéhokoli dotazu či připomínky klidně kontaktujte kteroukoli z nás - kontaktní údaje naleznete zde.
|
Pokud si chcete přečíst starší články nebo si vyhledat něco konkrétního, můžete využít archiv článků nebo vyhledávání.
|Veškeré povídky i grafika jsou autorským dílem, proto prosíme, abyste tuto skutečnost resperkovali a kopírovali pouze se zdrojem.

Every life is a pile of good things and bad things. The good things don't always soften the bad things, but vice versa, the bad things don't necessarily spoil the good things or make them unimportant.
- Doctor Who
Výsledek obrázku pro jonghyun gif
Výsledek obrázku pro jonghyun gif
zdroje: youtube | google | tumblr: 1; 2; 3;... | instagram | facebook | iconarchive | deviantart | etc

~biases of admins/authors~
Výsledek obrázku pro heechul gifVýsledek obrázku pro taemin gifVýsledek obrázku pro daehyun gifVýsledek obrázku pro hongki gifSouvisející obrázek